Briken Çalja

‘I pavërtetë’, Kushi përgenjështron lajmin për mos-shpërblimin e Briken Çaljas

Ministrja e Arsimit dhe Sportit Evis Kushi ka përgënjeshtruar lajmin që po qarkullon në media se qeveria nuk ka shpërblyer ende...