britaniaemadhe

Si u ngjit në fron Mbretëresha Elizabeth II

Elizabeth II ishte 25 vjeç kur u bë mbretëreshë, në shkurt të vitit 1952. Atë muaj, Princesha Elizabeth dhe i shoqi, Princi...