brukselit

Shqipet e Brukselit, kuqezinjtë në zemër të Europës, diaspora më aktive

Brukseli është një ndër vendet ku kryqëzohen më së shumti rrugët e shqiptarëve. Dhe kjo jo vetëm në aspektin social, por...

Prodhohet çokollatë enkas për Shën Valentinin në Belgjikë

Në prag të Shën Valentinit, prodhuesi belg i çokollatave Bernard Schobbens shpreson të shkrijë zemrat e të dashuruarve me një çokollatë...