btlis

Rritet numri i turistëve në Bylis, dominojnë të huajt që adhurojnë monumentet

Mark dhe Frances Walker kanë ardhur nga Londra. Ata mbajnë numrin 260 të turistëve që kanë vizituar Bylisin e Ilirisë gjatë muajit...