buka

Nga nesër pritet ulje e çmimit të bukës në Maqedoni të Veriut

Disa nga furrat e bukës në Maqedoni të Veriut bënë të ditur se nga nesër, 1 dhjetor, qytetarët do të mund...

‘Ktheni miellin në furra’, deklarata e Albin Kurtit ngjall revoltë

Që kur ka filluar pushtimi rus në Ukrainë, qytetarët e Kosovës kanë filluar të blejnë në sasi të madhe thasë me...

Serbia bllokoi grurin, pasoja për Shqipërinë

Ne jemi një nga importuesit kryesorë të Serbisë dhe vendimi për ndalimin e eksportit të drithërave nga ky vend do të...

Nuk ka vend për panik për sigurimin e miellit, thotë Tarelli

Drejtori i Përgjithshëm i Politikave të Bujqësisë, Sigurisë Ushqimore dhe Zhvillimit Rural, Irfan Tarelli tha për emisionin “Mirëmëngjes” në Euronews Albania...

Shqipëria do t’u drejtohet tregjeve të reja për drithëra, thotë Tarelli

Franca, Kanadaja dhe Argjentina janë tregjet e reja të cilave do t'u drejtohet Shqipëria për të garantuar furnizimin me drithëra. Këtë e...

Adi Haxhiymeri: Mielli më shtrenjtë prej energjisë, pritet rritja prej bursës

Fabrikat e miellit nga 1 janari paguajnë 300% më shtrenjtë energjinë elektrike. Adi Haxhiymeri, drejtues i Shoqatës Përpunuese të miellit tha se...

Denar Biba: Gjoba nga Konkurrenca për bizneset mund të rriste çmimin e bukës

Denar Biba, drejtues i Autoritetit të Konkurrencës tha se nëse bizneset do ishin gjobitur në shtator të vitit të kaluar bëhej...

Çmimi i bukës ndryshon sipas zonave në Tiranë

Në zona të ndryshme të Tiranës, buka masive, ka çmime të ndryshme. Euronews Albania pyeti qytetarët për çmimin e bukës në...