burre

Burri vret aksidentalisht me armë gruan në Mirditë

Një ngjarje e rëndë ka ndodhur këtë të dielë në fshatin Jezull të Mirditës. 61-vjeçari Paulin Pacuku duke pastruar një armë zjarri...

A po zhduket fjala ‘grua’?

Organizata të mëdha dhe një numër i madh politikanësh perëndimorë madje dhe fjalorë të famshëm si Oxford apo Merriem-Webster, kanë nisur...

Një burrë dhe qeni i tij kaluan shtatë vjet duke ecur nëpër botë

Shumë pak njerëz përpiqen të ecin nëpër të gjithë botën, dhe akoma më pak arrijnë të përfundojnë udhëtimin. Më 21 maj 2022,...