buxhet

255.2 milionë euro më shumë për komunat e Kosovës, thotë Kurti

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti deklaroi se për komunat do të jepen 255.2 milionë euro më shumë. Deklaratën, Kurti e dha këtë...

Në tregun e hapur rajonal fermeri shqiptar falimenton, pretendon ekspertja

Ekspertja e ekonomisë Teuta Nunaj Kortoçi tha për “Mirëmëngjes” në Euronews Albania se ndihma që po u jepet fermerëve është me...

0,3 për qind e buxhetit të shtetit për bujqësinë, thotë eksperti

Eksperti i bujqësisë Ilir Pilku tregoi për “Mirëmëngjes” në Euronews Albania se vetëm 0,3 për qind e buxhetit të shtetit shkon...

Banka e Shqipërisë me humbje, për herë të parë s’do transferojë para në buxhet

Për herë të parë në historinë e saj Banka e Shqipërisë ka dalë me humbje. Sipas pasqyrave financiare, humbja për vitin...

Kosova mori masa më aktive se Shqipëria për rritjen e çmimeve, thotë eksperti

Masat që ka marrë qeveria e Kosovës për rritjen e çmimeve janë më aktive dhe më të gjera se masat e...

Në mars raporti përfundimtar i Komisionit Hetimor për Inceneratorët

Komisioni Hetimor për Inceneratorët mbylli punimet të premtën. Brenda datës 7 mars duhet të hartohet raporti përfundimtar i konkluzioneve, i cili votohet...