bzines

Me kostum të kuq e kapele, vodhi biznesin në Tiranë nën kërcënimin e një “arme”

Një person me kostum të kuq dhe kapele ka përdorur një send në dukje si armë për të kërcënuar në një...

Rritja e çmimeve mbyll bizneset, rreth 15 çregjistrohen çdo ditë

Bizneset në Shqipëri janë duke kaluar një krizë prej rritjes së çmimeve. Euronews Albania ka bërë një vëzhgim në disa nga zonat...