Cana

Cana: Asosacioni është ‘gogoli’ që krijoi Kurti për pushtet, tani të përballet

Asosacioni i Komunave me shumicë serbe është pjesë e planit europian për Kosovën. Shtetet e Bashkuara dhe Bashkimi Europian insistojnë se...