cante shkolle

Fizioterapisti: 50-60% e fëmijëve kanë devijime të shpinës

Fizioterapisti Kleton Kadillari këshilloi që përveç fizkulturës të shtohen edhe ushtrime të posaçme nëpër shkolla sa i takon rregullimit të posturës. Në...

50% e fëmijëve me asimetri, fizioterapisti: Dallohet te shpatullat parë nga mbrapa

Fizioterapisti Kleton Kadillari dha disa këshilla në një intervistë për Euronews Albania se si mund të zgjidhet një çantë shkolle për të...

Sa peshon një çantë shkolle? Këshillat e fizioterapistit

Fizioterapisti Kleton Kadillari u shpreh se ka studime që vërtetojnë lidhjen mes çantave të rënda të shkollës dhe dhimbjes së shpinës. “Mund...