cerkovine

Zjarr në Cerkovinë të Vlorës, rrezikohen ullinj dhe pemë frutore

Një zjarr i madh ka përfshirë fshatin Cerkovinë, në Vlorë. Si pasojë e flakëve rrezikohen të digjen ullinj dhe pemë frutore. Forcat zjarrfikëse...