Christine Hohmann

Pasaportat e arta dhe çfarë rrezikon Shqipëria, BE: Zbatoni politikat tona

“Zbatoni politikat tona”, ky është mesazhi i prerë i Bashkimit Europian lidhur me nismën e qeverisë për implementimin e pasaportave të...