cigare elektronike

Kardiologu kundër kufizimeve për cigaret elektronike: “Janë me risk më të ulët”

Ministri italian i Shëndetësisë, Orazio Schillaci dëshiron të prezantojë disa risi në ligjin për pirjen e duhanit, me disa ndalime edhe...

Më pak të dëmshme? Njihuni me studimet shkencore mbi cigaret elektronike

• Studimet e bazuara në fakte shkencore provojnë se përdorimi i cigareve elektronike është më pak i dëmshëm • Normat e lënies...

Tymi i cigareve elektronike shkatërron lëkurën tuaj

Rreth 4.3 milionë njerëz përdorin cigare elektronike dhe sipas shumë studimeve ky zakon mund të shkaktojë dëme të konsiderueshme të mushkërive,...

Toksikologia: Bëni kujdes! Cigarja elektronike ul nivelin e oksigjenit në gjak

Cigarja ka një efekt toksik më të madh se cigarja elektronike, por kjo e fundit nuk jep benefite në shëndet dhe...