civilizim

Bushati dhe Haxhiu debatojnë për protestën në Tiranë

Baton Haxhiu thotë se protesta si koncept është civilizim, por duhet të kuptohet qëllimi dhe arsyet pse dikush proteston. Nëse nuk dihen...