çmimet e benzinës

Çmimet e naftës dhe benzinës në Kosovë

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka publikuar limitin për çmimet e karburanteve për 24 orët e ardhshme. Çmimi maksimal i...

Ulet çmimi i naftës dhe benzinës, vendos Bordi i Transparencës

Bordi i Transparencës ka vendosur që çmimi i naftës të ulet me 9 lekë dhe ai i benzinës me 2 lekë. Kështu...

Çmimet e naftës dhe benzinës në Kosovë

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë në ka publikuar limitin për çmimet e derivateve për 24 orët e ardhshme. Çmimi maksimal i...

Çmimet e naftës dhe benzinës në Kosovë

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë në Kosovë ka publikuar limitin për çmimet e derivateve për 24 orët e ardhshme. Siç njofton...