çmimet e naftës

Shqipëria me çmimin më të lartë të naftës në botë

Shqipëria ka rezultuar vendi më çmimin më të lartë në botë jo vetëm për naftën por edhe për benzinën ka treguar...

Rritet çmimi i naftës, benzinës dhe gazit

Rritet me 6 lekë çmimi i naftës. Bordi i Transparencës ka vendosur të mërkurën që çmimi i naftës të jetë 202...

Bordi i Transparencës vendos çmimet e karburanteve, sa do shitet nafta e benzina

Bordi i Transparencës ka ndryshuar çmimet e karburanteve. Nga nesër (30 nëntor) nafta do të shitet 206 lekë/litri, ndërsa benzina 191 lekë/litri. Sipas...

Çmimi i naftës në bursë i njëjtë si në janar, në karburante 20% më shtrenjtë

Çmimet e naftës kanë rënë në nivelet më të ulëta këtë vit në bursa. Një fuçi shitet në bursën e Londrës...

Çmimet e naftës dhe benzinës në Kosovë

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka publikuar limitin për çmimet e karburanteve për 24 orët e ardhshme. Çmimi maksimal i...

Ulet çmimi i naftës dhe benzinës, vendos Bordi i Transparencës

Bordi i Transparencës ka vendosur që çmimi i naftës të ulet me 9 lekë dhe ai i benzinës me 2 lekë. Kështu...

Çmimet e naftës dhe benzinës në Kosovë

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë në ka publikuar limitin për çmimet e derivateve për 24 orët e ardhshme. Çmimi maksimal i...

Çmimet e naftës dhe benzinës në Kosovë

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka publikuar limitin e çmimeve për shitjen e derivateve për 24 orët e ardhshme. Sipas njoftimit,...

Çmimet e naftës dhe benzinës në Kosovë gjatë fundjavës

Sot dhe nesër nafta do të jetë më lirë për një cent në Kosovë, ndërsa benzina më e shtrenjtë. Ministria njoftoi këtë...