çmimet e ushqimeve

Shqiptarët kursejnë për ushqime, në korrik u ulën importet dhe për karburantet

Çmimet e larta kanë ulur konsumin për produktet bazë të shqiptarëve. Sipas të dhënave të Institutit të Statistikave, importet e mallrave në...

Rriten me 33% çmimet e produkteve të shportës bazë

Rritja e çmimeve të shportës ka qenë në vëmendjen e opinionit publik prej muajsh tashmë. Prej janarit çmimet e produkteve bazë...