çmimi i karburanteve

Çmimet e naftës dhe benzinës në Kosovë

Në 24 orët e ardhshme çmimi i naftës në Kosovë do të jetë 1.75 euro për litër. Sipas mnistrisë së Industrisë, Ndërmarrësisë...

Sot mblidhet bordi për përcaktimin e çmimit të karburanteve

Sot do të vendoset sërish për çmimin e karburanteve nga Bordi i Transparencës, i cili pritet të mblidhet në orët në...