cnn

Trump padit CNN për shpifje, kërkon 475 milionë dollarë dëmshpërblim

Ish-presidenti i SHBA-së Donald Trump ngriti të hënën një padi për shpifje kundër CNN, duke kërkuar 475 milionë dollarë dëmshpërblim. Ai pretendon...

CNN shkruan për Ksamilin: Është përrallor

Media prestigjioze CNN ka listuar disa nga vendet më të vizituara për këtë sezon turistik, sidomos për amerikanët. Ksamili ishte një...

Mbi gjysma e amerikanëve kanë antitrupa, sipas studimit

Gati 60% e të rriturve dhe 75% e fëmijëve kanë antitrupa në SHBA. Këto janë të dhënat e publikuara nga Qendra...