covid19

Shangai mbyll shkollat pas rritjes së rasteve me COVID-19

Qyteti më i madh i Kinës, Shangai, ka urdhëruar mbylljen e shumicës së shkollave për shkak të rritjes së numrit të...

Rritet numri i rasteve të reja me COVID-19 në Shqipëri

284 qytetarë janë konfirmuar pozitivë me COVID-19 gjatë 24 orëve të fundit në vend, ndërsa asnjë person nuk ka humbur jetën...

Shtohen infektimet me COVID në Europë, mbi 600 raste të reja në Kroaci

Në Europë javët e fundit janë shtuar infektimet me COVID-19, ku në Kroaci është shënuar rekord infektimesh që prej muajve të...

Rritje e rasteve me COVID në Kosovë, IKSHPK apel për maska

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës (IKSHPK) ka apeluar qytetarët që të mbajnë maskat në ambiente të mbyllura si dhe...

Rritet ndjeshëm numri i rasteve me COVID-19 në Shqipëri

Numri i rasteve me COVID-19 ka pësuar një rritje të ndjeshme gjatë 24 orëve të fundit. Ministria e Shëndetësisë tha se në...

115 raste të reja me COVID-19

Njëqindepesëmbëdhjetë qytetarë janë konfirmuar pozitivë me COVID-19 gjatë 24 orëve të fundit në vend, ndërsa asnjë person nuk ka humbur jetën...

Rritet numri i rasteve të reja me COVID-19

Njëqindetrembëdhjetë qytetarë janë konfirmuar pozitivë me COVID-19 gjatë 24 orëve të fundit në vend, ndërsa asnjë person nuk ka humbur jetën...

92 raste të reja me COVID-19

Nëntëdhjetedy qytetarë janë konfirmuar pozitivë me COVID-19 gjatë 24 orëve të fundit në vend, ndërsa asnjë person nuk ka humbur jetën...

83 raste të reja me COVID-19

Tetëdhjetetre qytetarë janë konfirmuar pozitivë me COVID-19 gjatë 24 orëve të fundit në vend, ndërsa asnjë person nuk ka humbur jetën...

Dita e dytë pa asnjë rast të ri me COVID-19 në Kosovë

Në 24-orëshin e fundit nuk është shënuar asnjë rast i ri me COVID-19 në Kosovë, dhe nuk është shënuar asnjë rast...

Njerëzit me alergji ndaj ushqimeve, më pak të prirur për t’u infektuar me COVID

Alergjitë ndaj ushqimeve janë shqetësuese në rastin më të mirë, ndërsa në rastin më të keq mund të përbëjnë rrezik serioz...

28 raste të reja me COVID-19

Njëzetetetë qytetarë janë konfirmuar pozitivë me COVID-19 gjatë 24 orëve të fundit në vend, ndërsa asnjë person nuk ka humbur jetën...

Biden ofron teste COVID-19 falas për qytetarët

Shtëpia e Bardhë njoftoi se familjet amerikane mund të kërkojnë tetë teste për COVID falas në shtëpi, të cilat do të...

Rritet numri i rasteve të reja me COVID

Gjashtëdhjeteshtatë qytetarë janë konfirmuar pozitivë me COVID-19 gjatë 24 orëve të fundit në vend, ndërsa asnjë person nuk ka humbur jetën...

Pasojat e COVID-19 tek fëmijët që zgjasin deri në 1 vit

Dhimbje koke ose kriza dhe temperaturë janë disa nga pasojat që lë te fëmijët “long-covid”, i njohur ndryshe si COVID-19 i...

41 raste të reja me COVID-19

Dyzetenjë qytetarë janë konfirmuar pozitivë me COVID-19 gjatë 24 orëve të fundit në vend, ndërsa asnjë person nuk ka humbur jetën...