danimarkën

Protesta kundër masave ndaj COVID në Izrael

Mijëra izraelitë kanë protestuar të hënën në Jerusalem kundër kufizimeve ndaj COVID-19. Protestuesit mbajtën pankarta kundër vendosjes së maskës dhe kufizimeve tjera...