dashnor memaj

Memaj: Subvencionohemi 100 lekë/litër, na u desh të marrim dhe kredi

Dashnor Memaj, kreu i shoqatës urbane dhe interurbane është shprehur se njëherë në tre muaj transporti publik subvencionohej me 100 lekë/litër...

Memaj: Rreth 25 % e stafit të urbanëve në Tiranë janë larguar, pakënaqësi nga paga

Dashnor Memaj, kreu i shoqatës urbane dhe interurbane është shprehur se 25% e shoferëve e urbanëve në Tiranë janë larguar. I ftuar...

Memaj: Nëse s’ka subvencion nga shteti, rritet çmimi i biletës për transportin urban

Dashnor Memaj, nga Shoqata e Transportit, deklaroi se nëse nuk do të ketë subvencion afatgjatë dhe mbështetje financiare nga shteti, çmimi...