dasmë

Trump kërcen në dasmën e së bijës, Tiffany Trump martohet mes luksit me miliarderin

Edhe pse problemet me drejtësinë janë të shumta edhe pse republikanët e fajësojnë për rezultatin e dobët në zgjedhje, në familjen...

Çifti në Indi padisin djalin pasi nuk i bëri me nip

Një çift në veri të Indisë kanë paditur djalin e tyre të vetëm dhe gruan e tij pasi “nuk u dhanë...

Themeluesi i WikiLeaks, Julian Assange martohet në burg

Themeluesi i WikiLeaks, Julian Assange do të martohet me Stela Moris në ambientet e një burgu të sigurisë së lartë në...