dedja

GJKKO merr të pandehur ish-kreun e Kushtetueses Bashkim Dedja

Gjykata e Posaçme ka kaluar për gjykim çështjen ndaj ish-kryetarit të Gjykatës Kushtetuese Bashkim Dedja. Ai akuzohet për mosdeklarim dhe fshehje pasurie....