demarkacion

Kosova duhet të përmbyllë procesin e demarkacionit me Serbinë, sipas Ahmetit

Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti thotë se mosmarrëveshjet midis Kosovës dhe Serbisë përbëjnë ende një problem në rajon. Në...