demencia

“Izolimi social faktor kryesor për demencën”, Psikologia: Ja si ndihmon interneti

Psikologia Enida Përlala tha se interneti ndikojnë në uljen e prekjes nga demenca te të moshuarit. E Ftuar në “Good Moorning...

Dieta e pasur mesdhetare mund të ulë rrezikun e prekjes nga demenca

Një dietë e pasur me arra, produkte deti dhe perime, mund të ulë rrezikun e prekjes nga demenca. Sipas të dhënave...