demonstrate

42 vjet nga demonstrata e studentëve në Kosovë

Sot bëhen 42 vjet nga organizimi i demonstratës studentore, e cila është protesta e parë që u shtyp me dhunë nga...

Lirohen 79 policë që u morën peng gjatë demonstratave në Kolumbi

Një grup policësh dhe punonjësish të fushës së naftës të marrë peng gjatë protestave në provincën jugore Caquetá të Kolumbisë janë...