denis

2 aktivistet rrëfejnë dhunën në rrugë nga 30-vjeçari

Motrat Mirela Ruko dhe Albina Ruko janë dhunuar në rrugë nga 30-vjeçari Denis Talo, të cilin nuk e njihnin personalisht. Ato rrëfejnë...