denys ganzha

Këshilltari i Zelensky-t: Kam qënë në Tiranë 3 muaj para luftës, dua të rikthehem

Anëtari i Këshillit të Çështjeve Rinore për presidentin ukrainas, Volodymyr Zelensky, njëherësh delegat rinor nga Ukraina në OKB, Denys Ganzha deklaroi se...

Rrëfimi prekës i ukrainasit nga Kievi: Kemi humbur miqtë, s’kemi ujë dhe energji

Anëtari i Këshillit të Çështjeve Rinore për presidentin ukrainas, Volodymyr Zelensky, njëherësh delegat rinor nga Ukraina në OKB, Denys Ganzha deklaroi...

Zelensky personazh i vitit, këshilltari: S’do donim të ishte në kopertinë për luftën

Anëtari i Këshillit të Çështjeve Rinore për Volodymyr Zelensky-n, njëherësh delegat rinor nga Ukraina në OKB, Denys Ganzha është shprehur i...