deputetes

Ermonela Felaj: Modeli i presidentit të mazhorancës dhe opozitës janë njësoj

Përshkrimi i presidentit të ardhshëm nga mazhoranca dhe opozita është krejtësisht i ngjashëm, sipas deputetes së PD-së Ermonela Felaj. “Përshkrimi i presidentit...