detar

Shqipëria zgjedh firmën e gruas së Toni Bler përballë Greqisë në Hagë për detin

Shqipëria ka kontraktuar një kompani britanike për t’u përfaqësuar në Hagë përballë Greqisë lidhur me çështjen e kufirit detar. Kështu tha Artur...

Anija franceze në Durrës, në funksion të trajnimeve të forcës detare

Forcim i bashkëpunimit mes Forcës Detare shqiptare dhe aleatëve francezë, e konsideroi kundëradmirali i Forcës Detare Adnand Agastra vizitën disa ditore...

Turqia, bllokimi i Rusisë për në Detin e Zi, sipas ish-Komandantit Meçollari

Rusia do të ketë shumë pasoja nëse pushton Ukrainën, kryesisht në trafikun detar ku do u bllokohet kalimi anijeve tregtare ruse. Rusisë...