deva

Debati për restaurimin e shtëpisë së Xhafer Devës i shtirur, thotë Krasniqi

Memli Krasniqi e cilësoi të shtirur dhe të panevojshëm debatin lidhur me vendimin e Ministrisë së Kulturës në Kosovë për restaurimin...