dezinformimi

Selanik| Shqetësimi për rritjen e dezinformimit në Ballkanin Perëndimor

Zëvendëspresidenti i Komisionit Europian Margaritis Schinas ripërsëriti mbështetjen e fortë të BE për Ballkanin Perëndimor në Konferencën “Roli i lajmeve në...

Kush janë gratë në vijën e parë të luftës së dezinformimit rus

Kur një makinë bombë shpërtheu në periferi të Moskës, duke vrarë 29-vjeçaren Darya Dugina, sytë e Perëndimit u kthyen menjëherë nga...

Papa Françesk: Dezinformimi mbi vaksinat, shkelje e të drejtave të njeriut

Papa Françesk ka deklaruar se dezinformimi mbi pandeminë COVID-19 dhe vaksinat janë shkelje të te drejtave të njeriut. Ai denoncoi “shtrembërimin e...