dhunimi i te moshuares ne peje

Dhuna ndaj të moshuarës në Pejë, Malaj: Rast ekstrem, pasqyrë e shoqërisë sonë

Politikanja Nora Malaj, tha se dhunimi i të moshuarës në Pejë ishte pasqyrë se ku është shoqëria sot dhe cilat janë...

Dhunimi i të moshuarës në Pejë, merren në pyetje stafi i azilit dhe të moshuarit

Gjatë ditës së sotme do të merren në pyetje i gjithë stafi i azilit në Pejë dhe banorët që jetojnë aty,...

Dhunimi i të moshuarës, pezullohen nga puna katër infermieret e azilit në Pejë

Katër infermiere të shtëpisë së të moshuarve “Orenda” në Pejë janë pezulluar nga puna. Në vendimin e publikuar nga bordi i qendrës...