diellore

Panele diellore për familjet, 2000 banesa do përfitojnë ngrohje uji me çmim të lirë

2000 familje do të marrin panele diellore me çmim të lirë. Ato do të paguajnë 30% të vlerës së impiantit, ndërsa...

Rajoni favorizon energjinë diellore, hiqen burokracitë e nxiten financiarisht

Vendet e rajonit po lehtësojnë burokracitë, procedurat dhe nxisin financiarisht vendosjen e paneleve të prodhimit të energjisë elektrike për konsum vetjak...

Dielli si shpëtim për bizneset, mungojnë incentivat për panelet fotovoltatike

Shqipëria ka miratuar që në 2017-n ligjin për prodhimin e energjisë nga burimet e rinovueshme, si ajo nga dielli dhe era....

Një japonez bëhet personi më i vjetër që përshkoi i vetëm Oqeanin Paqësor

Një 83-vjeçar japonez u bë personi më i vjetër që ka përshkuar Oqeanin Paqësor i vetëm, pa u ndalur. 83-vjeçari Kenichi Horie...

Greqia rikthehet tek qymyri në përpjekje për pavarësi nga gazi rus

Greqia është duke kërkuar burime të reja të energjisë duke mos hequr dorë as nga qymyri. Kryeministri grek Kyriakos Mitsotakis përuroi një...