dieta mesdhetare

Dieta e pasur mesdhetare mund të ulë rrezikun e prekjes nga demenca

Një dietë e pasur me arra, produkte deti dhe perime, mund të ulë rrezikun e prekjes nga demenca. Sipas të dhënave...