digjen mbetjet në vlorë

Zjarr pranë fushës së mbetjeve në Vlorë, gjithë zona mbulohet nga tymi

Në zonën pranë fushës së mbetjeve në Vlorë ka zjarre ku po digjen mbetje plastike dhe goma. E gjithë zona është e...