diklen vata

Atentati në Fushë-Krujë, njëri prej viktimave djalë xhaxhai i Ervis Martinajt

Brilant Martinaj dhe Besmir Hoxha janë identitetet e dy viktimave të tjerë nga atentati i ndodhur mesditën e së dielës në...

Kush është Diklen Vata, viktimë e atentatit në Fushë-Krujë

Diklen Vata, një nga viktimat e atentatit të ndodhur mesditën e së dielës në Fushë-Krujë, ishte një emër i njohur për...