diplome

Amerikani merr diplomën e shkollës së mesme në moshën 78-vjeçare

Ted Sams ka marrë diplomën e tij të shkollës së mesme në moshën 78-vjeçare. Për 60 vite, Ted Sams u pendua për...

Në Shqipëri po diplomohen më pak nxënës dhe studentë

Në Shqipëri po diplomohen më pak nxënës dhe studentë. Në katër vite sipas të dhënave të INSTAT ka rreth 11 mijë...