dita e clirimit

Ndregjoni: 29 nëntori i barabartë me datën 7 prill të pushtimit fashist

Ish i përndjekuri politik Besim Ndregjoni ka folur për në lidhje me simbolikën dhe përplasjet për 29-nëntorin, festën e Çlirimit të...

Shqipëria feston sot Ditën e Çlirimit

Shqiptarët festojnë sot 29 Nëntorin, Ditën e Çlirimit të vendit nga pushtuesit nazifashistë më 1944. Politika shqiptare e feston sërish e ndarë...