dita e fundit

Dita e fundit e samitit të NATO-s, publikohet koncepti strategjik i aleancës

Përpara ditës së fundit të samitit, liderët e Natos vizituan muzeun Prado në Madrid. Ata tashmë ftuan zyrtarisht Suedinë dhe Finlandën...