divorci

Gëzim Tushe tregon rastet kur divorci është shpëtim për një çift

Sociologu Gëzim Tushe tha se fenomeni i divorcit është shtuar shumë në shoqërinë tonë ndërsa sipas tij duhet të gjejmë mënyrat...

Kardinali Ernest Simoni Troshani: Aborti dhe divorci janë mëkate të tmerrshme

Kardinali Ernest Simoni Troshani i cilëson abortin dhe divorcin, si mëkate të tmerrshme. Në emisionin "Real People" në Euronews Albania, Troshani u...

Numri i lartë i divorceve, Bushati: Shoqëria në krizë, s’ka besim te e ardhmja

Shqipëria renditet e para në rajon për vitin 2020, në lidhje me numrin e divorceve. Sipas të dhënave të publikuara nga...