doganë

Lepurushët prej “çokollate” konfiskohen në doganë, ishin bërë nga ekstazi e pastër 

Doganierët belgë konfiskuan tre lepurushë prej “çokollate” në aeroportin Zaventem të Brukselit, pasi analizat përcaktuan se ishin bërë nga droga e...

Sistemi TIMS në Portin dhe Doganën e Vlorës ende jashtë funksionit

Prej 24 orësh, sistemi TIMS vijon të jetë jashtë funksionit në Portin dhe Doganën e Vlorës. Mësohet puna do të vazhdojë me...

Mishi dhe qumështi s’mund të sillen në Kroaci prej udhëtarëve nga Kosova

Administrata Doganore Kroate publikoi sot udhëzimet se sa dhe çfarë lloj mallrash mund të transportohen përtej kufirit. Sipas këtioj udhëzimi, banorët e...

Policia arreston 2 persona pasi kalonin emigrantë në mënyrë të paligjshme në BE

Policia ka arrestuar 2 persona, dhe ka proceduar në gjendje të lirë një tjetër pasi kalonin emigrantë në mënyrë të paligjshme...

Ukraina dhe Polonia vendosin kontroll të përbashkët në pikën kufitare doganore

Ukraina dhe Polonia ranë dakord të dielën për të vendosur një kontroll të përbashkët në pikën kufitare doganore. Presidenti ukrainas Volodimir Zelenski...

Gazetari zbardh skemën e dërgimit të parave të shqiptarëve në Belgjikë

Krimi më i madh i shqiptarëve në Belgjikë është pastrimi i parave, thotë gazetari Fatos Mahmutaj. Gjatë emisionit "Now", Mahmutaj shpjegoi se...