dokufest

‘DokuFest’ ul siparin, ndahen çmimet për garuesit

Festivali ndërkombëtar i filmit dokumentar dhe me metrazh të shkurtër “DokuFest” ka ulur siparin e edicionit të 21-të. “Fabrika e punëtorëve” e...

Kabashi: Në festivalin DokuFest, regjisorë nga e gjithë bota

Koordinatorja për mediat e "Doku Fest", Fatjona Kabashi thotë se në këtë festival ka regjisorë jo vetëm nga Kosova, por nga...

Nis nesër edicioni 21 i DokuFest në Prizren

Më 5 deri 13 gusht në Prizren të Kosovës mbahet edicioni i 21-të i festivalit ndërkombëtar të filmit të shkurtë dhe...