dramatike

Momentet dramatike kur 8-vjeçari nxirret nga rrënojat dhe ribashkohet me nënën e tij

Një seri fotosh dramatike tregojnë 8-vjeçarin Yigit Çakmak duke u nxjerrë nga rrënojat nga punonjësit e urgjencës në Hatay, Turqi, 52...

18 miliardë $ nga Fondi Global i Shëndetit për SIDA-n, tuberkulozin e malarien

Fondi Global i Shëndetit në Davos, Zvicër ka mbledhur një të tretën e 18 miliardë dollarëve për të luftuar SIDA-n, malarien...