drejtimi

Nënshkruhet marrëveshja mes Gjermanisë dhe Shqipërisë për njohjen e patentave

Shqipëria dhe Gjermania kanë nënshkruar një marrëveshje të përbashkët ditën e sotme në Tiranë, e cila i hap rrugës njohjes reciproke...

Gjermania njeh patentat shqiptare

Sot Bundestagu gjerman vendosi njohjen e patentave shqiptare. I njëjti vendim vlen dhe për patentat e Kosovës. Zbatimi pritet të ndodhë sapo...