drejtues politike

Ahmetaj pa asnjë post në PS, Rama e largon nga drejtimi i qarkut të Vlorës

Pas përfundimit të mbledhjes së kryesisë së Partisë Socialiste Euronews Albania ka mësuar dhe tre ndryshime të drejtuesve politikë në qarqe. Elisa...

‘Të ndahemi nga e shkuara’, mesazhi i Ramës për drejtuesit politikë të PS-së

Kryeministri Edi Rama ka zhvilluar një takim këtë të mërkurë me drejtuesit e rinj politikë të qarqeve të Partisë Socialiste. Gjatë fjalës...