drina

Lumi Drina në Bosnjë dhe Hercegovinë ‘pushtohet’ nga mbetjet, asnjë mbrojtje

Ky nuk është një grumbullim plehrash por është lumi Drina në Lindje të Bosnje Hercegovinës i cili është pushtuar nga mbeturina. Tonelata...