durresi

Rama: Porti turistik, motor i jashtëzakonshëm ekonomik për Durrësin dhe Shqipërinë

Kryeministri Edi Rama ka reaguar pasi Kuvendi miratoi me votat e mazhorancës, marrëveshjen për Portin e Durrësit. Përmes një videoje të publikuar...

27 ditë pa gjurmë, Durrësi e Vlora qytetet nga ku mund të jetë zhdukur Vis Martinaj

Ervis Martinaj ka 27 ditë që është zhdukur duke lënë pas shumë mister. Zyrtarisht prokuroria e Kurbinit ka regjistruar një hetim për...

Në Vorë firmoset një deklaratë në ndihmë të personave që nuk dinë të votojnë

Në Vorë nëse një person nuk di të votojë, një familjar mund ta ndihmojë pas nënshkrimit të një deklarate. Rezultati i procesit...