dushan janic

‘Pavarësia e Kosovës, një realitet’, analisti serb: 5 vendet e BE-së duhet ta njohin

Analisti serb, Dushan Janiç deklaroi se pavarësia e Kosovës është një realitet dhe se 5 vendet e Bashkimit Evropian që ende...

Kush e ka kërcënuar me vrasje Vuçiçin? Analisti serb flet për Euronews

Analisti serb, Dushan Janiç thotë se nuk ka një përpjekje të vërtetë për të eleminuar fizikisht Presidentin e Serbisë, Aleksandër Vuçiç. Në...

Analisti serb: Ja kur do ta njohë Serbia pavarësinë e Kosovës

Analisti serb, Dushan Janiç thotë se njohja e pavarësisë së Kosovës nga Serbia mund të ndodhë brenda këtij viti. Në një intervistë...